Прочитајте више о нашој школи

Школа је основана 1950 године као осмољетка са неколико стотина ђака различитих узраста у истим одељењима. Настава се одвијала у згради на адреси Марка орешковића 36 и згради преко пута данашње школе...

Школски документи

Контактирајте нас

kontakt

Телефон: 025/804-213

Имејл: os.opricakolut@outlook.com

Види више>>

Почетком текуће 2019/20. школске године  у нашој школи  уприличена је креативна радионица на тему рециклаже и заштите животне средине . Деца су имала прилику да виде који производи настају рециклажом, зашто је она битна и на који начин могу и сами да се укључе у процес рециклаже. 

 

У први разред школске 2020/2021. године уписују се деца која до почетка школске године имају најмање шест и по година, а највише седам  и по година (деца рођена 01.03.2013. до 01.03.2014.).

Деца од шест до шест и по година (рођени од 01.03.2014. до 31.08.2014.) могу се уписати на захтев родитеља, након провере спремности за полазак у школу.

Неопходна документација за упис:

  • важећа лична карта, са тачном адресом родитеља
  • извод из матичне књиге рођених за дете
  • решење о старатељству за децу под старатељством

Основна школа је дужна да упише  свако дете са  подручја школе.

Пријављивање деце вршиће се у термину од 5. фебруара до 20. фебруара 2020 године.

Управа школе

У присуству ученика, наставника и гостију, у четвртак 9. маја, обележен је Дан школе у Колуту. Директор школе, Ристо Аничић, поздравио је све присутне.

Ученици и гости ОШ “Огњен Прица” су уживали у представи “Аутобиографија” Бранислава Нушића који су припремили ученици који похађају драмску секцију код наставнице Љиљане Мирић.

Приредну су осмислили уценици и наставници уз хорске изведбе.

А да је све протекло у најлепсем располозењу остају фотографије и видео запис као успомена на протекло десавање.